HomeNieuwsBedrijven en personenHofprint Etiketten kiest voor digitale UV-inkjet pers van Domino

Hofprint Etiketten kiest voor digitale UV-inkjet pers van Domino

Hofprint Etiketten is een familiebedrijf uit de Achterhoek dat al 25 jaar etiketten levert in diverse branches. Oprichter Albert Hof en zoon Thomas Hof werken samen in een team van tien enthousiaste en deskundige medewerkers die vele jaren ervaring hebben in de labelindustrie. Het bedrijf beschikt over een up-to-date machinepark bestaande uit conventionele flexodrukpersen en stansmachines. Recentelijk heeft Hofprint Etiketten geïnvesteerd in een digitale UV-inkjet pers van Domino.

“Vanaf januari 2018 hebben wij als eerste in Nederland de beschikking over de N610i van Domino”, laat Hofprint Etiketten trots weten op haar eigen website. “Deze digitale pers heeft een printbreedte van 330 mm, beschikt over vijf kleuren inclusief wit en haalt een productiesnelheid van wel 75 meter per minuut.”

De investering moet een enorme boost geven aan de productiecapaciteit van Hofprint Etiketten. Ook wil het bedrijf klanten kosten laten besparen bij kleine tot middelgrote oplages. Hofprint Etiketten: “Bij digitaal printen wordt namelijk geen gebruik gemaakt van drukplaten. Dit betekent een snellere doorlooptijd, maar natuurlijk wel een uitstekende printkwaliteit.”

Kijk voor meer informatie op www.dominobenelux.com.