HomeNieuws"Hoezo wereldprimeur?"

“Hoezo wereldprimeur?”

prins-vacuum-1

video1Onlangs publiceerden we op PackOnline.nl een persbericht waarin een leverancier van verpakkingsmachines claimde een wereldprimeur op het gebied van vacuüm verpakken op een verticale vorm-, vul- en sluitmachine te hebben en dat bestaande systemen nooit een echt diep vacuüm zouden kunnen bereiken. Henny Prins van Prins Verpakkingstechniek liet vervolgens weten toch wel enigszins verrast te zijn met dit bericht.

prins-vacuum-2

prins-logo“Hoezo wereldprimeur”, vroeg hij zich af. “Blijkbaar hebben we een beetje zitten slapen, want wij hebben al ongeveer acht jaar een verticale vorm-, vul- en sluitmachine voor vacuümverpakkingen in ons gamma. Deze machine kan zelfs meer dan alleen onder vacuüm verpakken, want het kan bijvoorbeeld ook een mix zijn van gedeeltelijk vacuüm en een toevoeging van gas om wel de gewenste houdbaarheid te halen maar geen keiharde verpakking te creëren. Dit kan bijvoorbeeld gewenst zijn om zakken beter te kunnen stapelen.”

prins-vacuum-3

Er zijn volgens Henny Prins al diverse van deze verticale vorm-, vul- en sluitmachine voor vacuümverpakkingen in gebruik bij klanten in binnen- en buitenland, zo getuige ook het onderstaande filmpje.

Voor meer informatie:
Henny Prins en/of Jan Strijbos
Prins Verpakkingstechniek
Storkstraat 35
3905 KX Veenendaal
T (0318) 56 58 80
F (0318) 56 57 91
www.prinsverpakkingstechniek.nl
sales@prinsbv.nl