HomeNieuwsHoe kun je succesvol verpakken?

Hoe kun je succesvol verpakken?

zwapak-logoDe Pyramide in Naaldwijk en verpakkingsleverancier Zwapak organiseren op dinsdagavond 25 oktober de workshop ‘Verpak uw Succes'. De verpakkingsworkshop wordt geleid door arrangeur Bart van der Elsken en Zwapak filiaalleider Henkjan van Essen. Centraal staat het creëren van meerwaarde aan planten of bloemen door bijvoorbeeld bijzonder inpakpapier, kleurrijke folie of door andere sierlijke toevoegingen te gebruiken.

De meerwaarde kan uiteindelijk terugkomen in de prijs van het product. Tijdens ‘Verpak uw Succes' krijgt men voorbeelden te zien van materialen die minimale kosten en inspanningen met zich meebrengen, maar de verkoop maximaal stimuleren. Ook wordt er inzicht gegeven in het bepalen van de meerwaarde en de kostenberekeningen die hieraan vooraf gaan.

“De avond is interessant voor bloemisten en hun medewerkers, maar ook voor andere detaillisten die meerwaarde willen creëren met verpakkingen. Doordat deelnemers tijdens de avond aan de slag gaan met diverse materialen, kunnen ze ervaren hoe met kleine aanpassingen, grote verbeteringen te behalen zijn. Het wordt geen gefröbel. Men moet binnen een aantal minuten meerwaarde kunnen creëren. Door de aanwijzingen van Bart van der Elsken en de tips omtrent prijsberekening weet ik zeker dat de aanwezigen tot nieuwe inzichten komen”, aldus Van Essen van Zwapak.

De workshop vindt plaats in inkoopcentrum Pyramide en is gratis bij te wonen. Inschrijven kan bij de diverse bedrijven in Pyramide of via het digitale inschrijfformulier. Deelnemers zijn welkom vanaf 18.00. De workshop start om 18.30 en duurt tot 20.30.

Kijk voor meer informatie op www.zwapak.nl.

Bron: Tuinbouw Communicatie/Sierteelt Net