HomeNieuwsHK Plastics presenteert grootste, full-colour verpakkingscontainer met IML ter wereld

HK Plastics presenteert grootste, full-colour verpakkingscontainer met IML ter wereld

hk

Innovatie biedt met zekerheid mogelijkheden. HK Plastics levert opnieuw innovatie door ’s werelds grootste full-colour metallic IML (In-Mould-Label) op een 60 liter verpakkingscontainer te leveren. Met de uitbreiding van deze 60 liter kan HK-Plastics containers met IML aanbieden van 1 tot en met 60 liter. HK Plastics is er trots op de enige producent ter wereld te zijn die deze manier van presentatie op een 60 liter container toe kan passen. Het IML-proces maakt het mogelijk om fotokwalitiet afbeeldingen te integreren op een container tot een kwalitatief hoogwaardig product met veel toegevoegde waarde voor onze klanten.

hk-logoHK Plastics heeft een lange historie en uitgebreide ervaring met het toepassen van IML op grote containers. Wij waren de eerste die deze geavanceerde techniek toepaste op een rechthoekige 16 liter container in 2006. Onze ervaring wordt continu gebruikt om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Dit heeft ertoe geleid dat wij de grootste IML container ter wereld kunnen aanbieden. Een unieke marketingtool met grote mogelijkheden voor de toekomst.

HK Plastics B.V. ontwerpt en produceert ‘packaging containers’ voor retail en industriële sectoren. Het uitgebreide en volledige aanbod van containers staat bekend om design, kwaliteit en performance. Ons programma is gebaseerd op vijf verschillende series (EC, ECS, ECM, ECF en UN) met een breed aanbod aan verschillende vormen en maten met hun eigen specificaties. HK Plastics biedt lichtgewicht en elegante food containers, maar ook hoogwaardige en robuuste UN-goedgekeurde verpakkingscontainers. Ons complete aanbod aan packaging containers is gemakkelijk te openen en zijn voorzien van een garantiesluiting. Daarnaast zijn onze containers gemakkelijk te vullen, te stapelen, te transporteren en gebruiksvriendelijk te hanteren.

Kijk voor meer informatie op www.hk-plastics.com.