HomeNieuwsBedrijven en personenHeuft breidt team uit vanwege snelle groei in Nederland en België

Heuft breidt team uit vanwege snelle groei in Nederland en België

Heuft, wereldwijd leverancier van inspectieapparatuur, zet met een nieuwe generatie Spectrum-II en Prime inspectiesystemen in op een hoogwaardige interface tussen apparatuur en bediener. Detectienauwkeurigheid, foutanalyse en bedieningsgemak worden hiermee volgens het bedrijf op het hoogste niveau gegarandeerd.

“Onze cameratoepassingen en X-Ray detectiesystemen vinden een steeds bredere toepassing in de voedingsmiddelenindustrie. Van bier- en frisdrankflesjes tot groente- en fruitverpakkingen. Maar ook melkpoederblikken of verpakkingen voor diervoedingen worden met systemen van Heuft gecontroleerd. Dat is het resultaat van meer dan dertig jaar ontwikkeling en daar zijn we trots op”, aldus Martin Wentink, Managing Director van Heuft Qualiplus.

De divisie in Nederland ziet een enorme toename van activiteiten in Nederland en België. Het team wordt uitgebreid om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen. Er wordt dan ook per direct ingezet op een extra Sales Engineer en meerdere Service Engineers.

Klik hier voor de vacature van Industrial Sales Engineer…

Klik hier voor de vacature van Field Service Engineer…

Kijk voor meer informatie op www.heuft.com.