HomeThema'sEmpack Den Bosch 2011Het revolutionair machine concept: UVA-BUTLER 4

Het revolutionair machine concept: UVA-BUTLER 4

uva-empack

Dit jaar zal UVA Packaging op de Empack 2011, op 15 en 16 maart haar nieuwst ontwikkelde verticale vorm-, vul- en sluitmachine presenteren, de UVA-BUTLER 4. Deze kenmerkt zich door zijn compleet nieuwe en revolutionair ontwerp voor de verpakkingsindustrie.

uva-logoDe basis machine kan geleverd worden in twee versies: Cross Seal bekken met een breedte van 220mm en 320mm. De UVA-BUTLER 4 kan 120 zakjes per minuut produceren, afhankelijk van het product en zakafmetingen. Daarnaast kan de machine gebouwd worden met verschillende opties en seal systemen.

De UVA-BUTLER 4 is ontworpen volgens het nieuwe en gepatenteerde ‘Split Design', dit biedt de klant vele voordelen. De standaard versie heeft een universele foliebok, maar kan ook geleverd worden met een UVA-CORNERSEALER of met een UVA-AUTOSPLICER.

UVA Packaging heeft ook gedacht aan het milieu tijdens de ontwikkelingsfase. De nieuwe UVA-BUTLER 4 is uitgerust met de gepatenteerde ‘Low Energy' sealbekken: 20 % minder elektrisch vermogen, minder dan 1,2 kVA is vereist. Aan perslucht is slechts 4 Bar vereist. Dit betekent een besparing van ongeveer 45% op het perslucht verbruik.

De aandrijvingen van de machine voor de seal bekken en riemen zijn servo aandrijvingen en kan bediend worden via een 10″ kleuren touch screen.

U bent van harte welkom tijdens de Empack op onze stand D 1001 en laat u verrassen door het verbazingwekkende revolutionaire machine concept.

Empack Den Bosch 2011 – Stand D1001

Kijk voor meer informatie op www.uva-packaging.com.