HomeNieuwsMachinesHet Packhuys toont nieuwe samenwerking tijdens Open Huys Dagen

Het Packhuys toont nieuwe samenwerking tijdens Open Huys Dagen

Het Packhuys is verheugd en trots om aan te kondigen dat zij een nieuwe samenwerkingspartner hebben gevonden in Frutmac, een toonaangevende producent van verpakkingen en verpakkingsmachines voor groenten en fruit. Door de samenwerking zullen het dienstenpakket en leveringsprogramma van Het Packhuys een mooie uitbreiding krijgen. Tijdens de aanstaande Open Huys Dagen van 31 mei t/m 9 juni worden enkele Frutmac machines met trots gedemonstreerd.

Het Packhuys is al tien jaar een gevestigde leverancier van hoogwaardige weeg- en doseersystemen, verpakkingsmachines en complete verpakkingslijnen voor de voedselverwerkende industrie. “Het bedrijf heeft zich altijd gericht op het aanbieden van hoogwaardige producten en het verlenen van snelle en passende service aan onze klanten. Door de samenwerking met Frutmac kan Het Packhuys haar assortiment uitbreiden en beter inspelen op de wensen en behoeften van haar klanten”, aldus Pierre Hagenaars, oprichter van Het Packhuys.

Frutmac is de toonaangevende producent van verpakkingsmateriaal en verpakkingsmachines in Europa. Het bedrijf heeft in haar ruim 60-jarige bestaan een schat aan kennis en ervaring opgebouwd in het verpakken van AGF producten in karton. Frutmac is trots op hun producten en streeft naar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid in al hun productieprocessen.

Het Packhuys en Frutmac delen dezelfde waarden als het gaat om kwaliteit, innovatie en klantgerichtheid. Daarnaast sluit het portfolio van Frutmac naadloos aan op de verpakkingslijnen van Het Packhuys. De samenwerking stelt beide bedrijven in staat om hun kennis en expertise met elkaar te delen.

“We zijn blij en trots op de samenwerking met Frutmac”, vertelt Hagenaars. “Ze zijn een betrouwbare partner met hoge standaarden als het gaat om kwaliteit van hun producten en diensten. Deze zijn een perfecte aanvulling op ons assortiment. Onze klanten zullen hier zeker de vruchten van plukken.”

www.het-packhuys.com