HomeNieuwsHet Packhuys geeft indruk van topsealmachines op Bio-beurs

Het Packhuys geeft indruk van topsealmachines op Bio-beurs

packhuys-pierre

Bij Het Packhuys is er een groeiende vraag merkbaar naar biologisch afbreekbare verpakkingen en naar verpakkingsmachines waarmee deze biobased materialen verantwoord verwerkt kunnen worden. Mede daarom is Het Packhuys samen met Bio Futura voor het tweede opeenvolgende jaar aanwezig op Bio-beurs 2016, de belangrijkste biologische beurs van Nederland in Zwolle.

packhuys-logoHet team van Het Packhuys is aanwezig om bestaande klanten en mogelijke toekomstige klanten een indruk te geven van de topsealmachines en biologisch afbreekbare verpakkingen. Denk hierbij aan het topsealen van biobased schalen geproduceerd van materialen als PLA, karton met PLA coating of Pulp.

Qua machines wordt de nadruk gelegd op de kleinere semiautomatische topsealmachines, al dan niet geschikt om MAP verpakkingen te maken. Op het gebied van doseren staat er een kleine doseermachine voor bijvoorbeeld soepen, sauzen, confituur en yoghurt opgesteld. Maar ook voor het ‘grote werk’ op het gebied van doseren en verpakken bent u bij Het Packhuys aan het goede adres.

Het Packhuys is een professioneel, innovatief en klantgericht bedrijf waar service hoog in het vaandel staat. U kunt bij Het Packhuys terecht voor een uitgebreide keuze aan doseerpompen en -systemen, handsealmachines, halfautomatische topsealmachines, volautomatische topsealmachines en carrouselmachines (rotatieve afvul- en verpakkingsmachines).
De doseer- en verpakkingsmachines van Het Packhuys hebben een lange levensduur, zijn robuust, snel om te bouwen naar een ander formaat, energie besparend, eenvoudig te bedienen en uitstekend en snel te reinigen.

Kijk voor meer informatie op www.het-packhuys.com.

Bron: Biojournaal.nl