HomeThema'sEmpack Utrecht 2016Het Packhuys breidt assortiment uit met flowpackmachines van Redpack

Het Packhuys breidt assortiment uit met flowpackmachines van Redpack

packhuys-fruitlogistica

Met ingang van 1 april is Het Packhuys de exclusieve distributeur in de Benelux voor de flowpackmachines van Redpack. De robuuste machines van Redpack behoren tot de top wat betreft flowpackmachines, dit voor zowel onderseal, bovenseal en box motion uitvoeringen.

packhuys-logoRedpack is een familiebedrijf dat al generaties lang ervaring heeft met het ontwerpen en produceren van betrouwbare en efficiënte flowpackmachines. Ze zijn in thuismarkt Engeland één van de leidende fabrikanten op dat gebied, met veel ervaring in de AGF, banket en snack industrie. Men heeft een uitgebreid assortiment machines welke voor de Benelux uitermate geschikt zijn, en welke in sommige gevallen uniek te noemen zijn.

Wat betreft het verpakken van AGF heeft men speciale flowpackmachines, zoals bovensealers voor moeilijk handelbare producten (ook krimpfolie), flowpackers met speciale invoer voor appels zonder schaal (trayless), flowpackers met speciale invoer voor o.a. (trayless) tomaten en paprika, flowpackers voorzien van automatisch schaleninvoersysteem en high care machines in IP65/IP67 uitvoering, hygiënisch ontwerp.

Op de Empack beurs te Utrecht wordt de NTS bovenseal flowpackmachine met roterende beitel getoond. Deze machine is ook verkrijgbaar in box motion uitvoering en/of krimpfolie uitvoering. U bent van harte welkom op onze stand in hal 1, C116.

Verder kan men bij Het Packhuys terecht voor doseerpompen (Riggs Autopack), topsealmachines (Packaging Automation & Valko) en carrouselmachines (Packaging Automation).

Empack Utrecht 2016 – Stand C116

Kijk voor meer informatie op www.het-packhuys.com.