HomeNieuwsBedrijven en personenHet Packhuys blikt terug op succesvolle Open Huys Dagen

Het Packhuys blikt terug op succesvolle Open Huys Dagen

Na het succes van eind 2021 hield Het Packhuys van 31 mei t/m 9 juni weer haar Open Huys Dagen. Het Packhuys presenteerde en demonstreerde het complete assortiment aan machines en toonde de laatste innovaties die helpen bij het optimaliseren van processen. De experts van Het Packhuys gaven advies over de ultieme oplossing voor uitdagingen.

In de ruime showroom van Het Packhuys werden alle machines werkend gedemonstreerd. Er stonden stand-alone en complete lijnoplossingen bestaande uit topseal, flowpack, casepacking, doseren, portioneren, manueel en volautomatisch wegen, (hygiënische) transportsystemen, kartonsluitmachines, ontnesten, automatisering, robotisering, a.i. en meer. Daarnaast demonstreerde Het Packhuys onder andere de in eigen huis ontwikkelde Sepia casepacker.

Het Packhuys liet bezoekers ook kennismaken met het (nieuwe) assortiment aan machines, zoals topseal van Packaging Automation, weegsystemen voor AGF van TopControl, kartonsluitmachines en ontnestsystemen van Frutmac, flowpackmachines van BARSH, topseal MAP en SKIN van Tecnovac, doseren en afvullen van onder andere maaltijdcomponenten, soepen, sauzen en salades van Leonhardt, het lineair wegen en/of tellen van onder andere plakkerig product van ITW en in samenwerking met Gearbox Innovations toonde zij ook enkele oplossingen voor het optisch sorteren en kwaliteitscontrole van producten als tomaten, druiven en snackgroenten.

Tijdens de Open Huys Dagen maakte Het Packhuys van de gelegenheid gebruik om met trots hun bestaande en nieuwe partners te presenteren, waarmee Het Packhuys voorloper blijft als het gaat om het verpakken van AGF en convenience producten (kant-en-klaar maaltijden, vlees, salades, soepen, sauzen, etc.). Het Packhuys zorgde er tijdens de Open Huys Dagen voor dat de hapjes warm waren en de drankjes koud stonden.

Het Packhuys is leverancier van kwalitatief hoogwaardige doseersystemen, verpakkingsmachines en complete verpakkingslijnen voor de voedingsmiddelen verwerkende en verpakkende industrie. Hiervoor werkt Het Packhuys nauw samen met vaste leveranciers waarvan het exclusief distributeur is voor de Benelux. Deze leveranciers zijn echte partners waarmee Het Packhuys samen met de klant een partnership opbouwt, gebaseerd op vertrouwen en een langdurige samenwerking.

www.het-packhuys.com