HomeThema'sEmpack Den Bosch 2011Het nieuwste product van Polymer Logistics: de promotietray

Het nieuwste product van Polymer Logistics: de promotietray

polymer-promotietray-2

Polymer Logistics is bekend van het verhuren en verkopen van fustproducten. Denk daarbij aan klapkratten, containers, dolly’s en pallets. Polymer Logistics ontwikkelt en produceert de producten zelf. Samen met de klanten leidt dit tot steeds nieuwe of verbeterde producten.

polymer-logoDe nieuwste oplossing voor displaypromoties is de promotietray van Polymer Logistics. Een belangrijk voordeel is dat deze tray transparant is, waardoor het product dat erin zit, zichzelf presenteert en verkoopt. Zien is immers kopen!

Een leverancier die een promotie op de winkelvloer wil doen, ontvangt de tray van Polymer Logistics via het poolsysteem. De leverancier vult de trays en kan een aantal gestapelde trays transformeren tot een display voor de winkelvloer. De promotietrays hebben in Duitsland en België al gezorgd voor een structurele omzetverhoging van 2%.

Bovendien is niet alleen de tray transparant, maar ook de kostenstruktuur. Duidelijkheid en vertrouwen, dat wil Polymer Logistics de klanten bieden!

Wilt u ook meer weten over de promotietray of andere producten van Polymer Logistics? Neem dan contact op met Floris Veerman, telefoon 0162 – 372290 of floris.veerman@polymerlogistics.com.

polymer-promotietray-1

Empack Den Bosch 2011 – Stand G1007

Kijk voor meer informatie op www.polymerlogistics.com.