Heemskerk neemt honderdste S-360 trayseallijn van Tramper in gebruik

Half december 2018 werd een nieuwe trayseallijn van het type S-360 in gebruik genomen bij Heemskerk fresh & easy in Rijnsburg. Een feestelijk moment, want voor Tramper Technology was dit de honderdste machine van dit type.

Heemskerk fresh & easy produceert gesneden groenten, maaltijd- en fruitsalades en maaltijd- en soeppakketten. Wekelijks levert dit bedrijf zo’n 3,5 miljoen verpakkingen aan retail- en fastfoodketens in een reeks van landen.

“Ons bedrijf is bijzonder enthousiast over de verpakkingslijnen van Tramper Technology.”
Aan het woord is Emy van Oosten, projectleider bij Heemskerk. “Wij leggen bij Heemskerk de lat enorm hoog voor onszelf en verwachten dat ook van de bedrijven waar we mee samenwerken. In Tramper hebben we zo’n partner gevonden. Niet alleen zijn de machines zeer betrouwbaar en flexibel in gebruik, ook het grote bedieningsgemak wordt dagelijks ervaren door onze operators en productiemedewerkers. Tevens wordt de samenwerking met de medewerkers van Tramper als zeer prettig en professioneel ervaren.”

De lijn die nu is geïnstalleerd is een complete verpakkingslijn bestaande uit een trayontnester, meerdere vullers en een sealmachine voor het verpakken van gesneden groenten. “Dit is inmiddels onze tiende productielijn van Tramper. Met dit project hebben ze echt weer een knap staaltje techniek geleverd.”

Commercieel directeur van Tramper Technology, Marco de Koster, is verheugd met de bereikte mijlpaal in de productie van het S-360 model. De levering van de honderdste Tramper S-360 is voor ons een mooi moment om bij stil te staan. Tramper focust niet alleen op de productie van traysealmachines, maar ontzorgt haar klanten met het leveren van maatwerk. Door ons te verdiepen in de productie-uitdaging van onze klanten komen we tot effectieve en complete verpakkingsoplossingen. De verpakkingslijn voor Heemskerk is een goed voorbeeld van deze aanpak. Het demonstreert onze mogelijkheden en knowhow op het vlak van turn-key oplossingen.”

Tramper Technology produceert al meer dan dertig jaar verpakkingslijnen voor de voedingsmiddelen industrie. De traysealmachines en verpakkingslijnen van Tramper worden wereldwijd geleverd. Er is de laatste jaren een sterk groeiende vraag naar hun verpakkingsmachines en totaaloplossingen, zowel nationaal als internationaal.

Om de feestelijke ingebruikname van de honderdste S-360 lijn te onderstrepen, trakteerde Tramper het voltallige team van Heemskerk op een beroemde Zeeuwse lekkernij.

www.trampertechnology.nl