HomeNieuwsBedrijven en personenHealthy Fridge stapt over naar nieuwe productielocatie in Heteren

Healthy Fridge stapt over naar nieuwe productielocatie in Heteren

Het is zover: deze week stapt Healthy Fridge officieel over naar een gloednieuwe productielocatie in Heteren. Op onze nieuwe locatie werken we met een team van 10 toppers die er samen voor zorgen dat de Healthy Fridges dagelijks worden gevuld met knetterverse producten.

Een van de hoogtepunten van onze nieuwe locatie is de toevoeging van een tweede inpaklijn, waarmee onze capaciteit verdubbelen ten opzichte van de vorige productie locatie. Waarom worden we hier zo enthousiast van? Nu kunnen we aan de vraag voldoen én dagelijks versheid garanderen.

Maar dat is niet alles. Onze korte lijn met groentesnijderij Wessels Grootverbruik, zorgt ervoor dat onze ingrediënten met de grootste zorg en kwaliteit worden geproduceerd en verwerkt. Met de groentesnijderij om de hoek werken we zo snel en efficiënt als mogelijk.

We zijn trots op deze stap en kijken uit naar dit nieuwe hoofdstuk. Benieuwd naar onze nieuwe locatie en wil je meer weten over hoe wij dagelijks verse wraps, poke bowls en salades maken? Stuur ons een bericht, dan bespreken we graag wat we voor elkaar kunnen betekenen.

www.healthyfridge.nl