HomeNieuwsBedrijven en personenHavelaar en Schut Hoes Cartons sluiten exclusiviteitsovereenkomst

Havelaar en Schut Hoes Cartons sluiten exclusiviteitsovereenkomst

havelaar-logoEind december 2010 zijn Havelaar Verpakkingen uit Wormerveer en Schut Hoes Cartons (SHC) te Eerbeek een exclusiviteitsovereenkomst aangegaan om de door SHC gepatenteerde ComBox te vermarkten in Nederland en België. Beide bedrijven zien uitgebreide mogelijkheden voor onder andere het bakkerijsegment.

shc-logoDe ComBox is een verpakkingsconstructie die bestaat uit een combinatie van vouwkarton en transparant kunststof. Een concept waarbij het te verpakken product van alle zijden zichtbaar is, zonder afbreuk te doen aan de beschermende en communicatieve eigenschappen van de verpakking. Zowel het kartonnen als het transparante gedeelte kunnen worden voorzien van een bedrukking in offset. Naast de handmatig te verpakken versie van de ComBox is er ook een machinaal verwerkbare versie.

De ComBox verpakking wordt vervaardigd door middel van Pick & Place–technologie, waarmee harde kunststofvensters kunnen worden verlijmd op kartonnen dragers. SHC kan zowel de productie van de bedrukte kartonnen dragers en vensters, evenals het verlijmen ervan onder één dak aanbieden.

De ComBox is exclusief te bestellen bij Havelaar Verpakkingen of Schut Hoes Cartons.

shc-havelaar

Kijk voor meer informatie op www.havelaarverpakkingen.nl of www.shc.nl.