HomeNieuwsBedrijven en personenHandelsmissie Machevo & Bulk Vereniging zeer geslaagd

Handelsmissie Machevo & Bulk Vereniging zeer geslaagd

De Machevo & Bulk Vereniging bedankt de NKVK, alle sprekers en deelnemers voor hun deelname en bijdrage aan de zeer geslaagde ‘Handelsmissie Nederland – België: Toeleveren aan de Belgische Procesindustrie'. De Machevo & Bulk Vereniging hoopt dat het doel van geslaagde contacten naar de toekomst toe in positieve resultaten omgezet kunnen worden.

De Belgische procesindustrie is en blijft één van de voortrekkers van de Belgische economie. Om haar positie op wereldvlak te behouden ziet de Belgische procesindustrie zich genoodzaakt om continu te blijven investeren in de optimalisatie van haar processen. Er blijven dus belangrijke kansen bestaan voor producenten en leveranciers van procesinstallaties, procesengineering, procesautomatisering en procesapparatuur in de (petro)chemische, voedingsmiddelen- en life sciences industrie.

Om u te helpen op deze kansen in te spelen organiseerde de Machevo & Bulk Vereniging in samenwerking met de Nederlandse Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg (NKVK) en in opdracht van NL EVD Internationaal, agentschap van het Nederlandse ministerie van Economische Zaken, dit export bevorderende initiatief.

Voorafgaand aan de handelsmissie werden de deelnemers via een gericht seminarprogramma grondig voorbereid op het zakendoen in België. Via gerichte bedrijfsbezoeken maakte men kennis met topspelers uit de Belgische procesindustrie en ontmoette de deelnemers de decision makers uit de sector en experts in het zakendoen in de Benelux.

Kijk voor meer informatie op www.machevo.nl of klik hier voor foto's van de handelsmissie.