HomeNieuwsHALOPACK wint Packaging Innovations Award 2012

HALOPACK wint Packaging Innovations Award 2012

Bunzl en Packable hebben met de HALOPACK verpakking de Packaging Innovations Award gewonnen. De HALOPACK is hiermee uitgeroepen tot meest innovatieve verpakking van de beurs Packaging Innovations in Amsterdam. HALOPACK is de eerste gasdichte (MAP) verpakking die voor meer dan 90% uit karton bestaat. Het is daarbij een breed inzetbaar verpakkingssysteem dat in de hele keten is doordacht en voordelen biedt. Met gebruik van recyclebare materialen, een laag energieverbruik en een significante vermindering van het transportvolume biedt HALOPACK een duurzame oplossing met optimale conserveringsmogelijkheden.

Verbeterde presentatie in het schap

Mede dankzij de bedrukkingsmogelijkheden van het karton wordt er een grote stap gemaakt in het presenteren van versproducten in het schap. Producten als vlees, vis en salades krijgen een mooie presentatie met een verbetere milieuperformance. Daarnaast wordt de houdbaarheid aanzienlijk verlengt met het toepassen van een beschermde atmosfeer.

Winnaar Zilveren Noot

In oktober van dit jaar won de HALOPACK ook al de Zilveren Noot tijdens de 26e editie van de Benelux Verpakkingswedstrijd De Gouden Noot. Het winnen van De Zilveren Noot betekent voor Packable een erkenning en waardering voor de inspanningen die zijn gedaan om de HALOPACK te ontwikkelen.

HALOPACK is ontwikkeld en gepatenteerd door Packable en wordt exclusief door Bunzl gedistribueerd.

Kijk voor meer informatie op www.bunzl.nl of www.packable.nl of stuur een e-mail naar info@packable.nl of info-arnhem@bunzl.nl.