HomeNieuwsBedrijven en personenHalbertsma Pallets houdt open dag

Halbertsma Pallets houdt open dag

halbertsma-pallets-collage-1

Halbertsma Pallets in Grouw houdt op 3 maart een open dag. De toeleverancier voor de voedingsindustrie en agrarische sector startte 120 jaar geleden als fabrikant van kuiphout voor botervaten.

halbertsmaDe producent van houten verpakkingen levert onder meer kisten voor aardappels en fruit, boxen voor de kaasindustrie en pallets voor het transport van pootgoed. Elk product heeft zijn eigen karakteristieke eigenschappen en de verpakkingsoplossingen zijn daar geheel aan aangepast.

Hygiëne en het tegengaan van schimmelvorming zijn zeer belangrijk binnen de bedrijfsprocessen. Halbertsma Pallets gebruikt Scandinavisch gedroogd kwaliteitshout zodat producten tijdens transport en opslag goed beschermd worden.

Tijdens de open dag ‘Boer zoekt kist’ geven medewerkers een rondleiding door het bedrijf en kan de tentoonstelling over de historie van Halbertsma bekeken worden.

Verder krijgen bezoekers een overzicht van de huidige stand van zaken op het gebied van kisten. Zo is onder meer te zien hoe aardappelkistjes geproduceerd worden.

Ook wordt informatie gegeven over de productiemogelijkheden van kisten. Daarnaast is er voor iedere bezoeker een waardebon met extra korting op kisten in 2011 of 2012.

Halbertsma levert aan klanten in Nederland, Duitsland en België maar ook aan landen in het Midden-Oosten en Afrika.

Om de organisatie van de open dag op donderdag 3 maart in goede banen te leiden, vraagt het bedrijf geïnteresseerden om zich vooraf aan te melden, per telefoon, fax of e-mail.

halbertsma-pallets-collage-2

Kijk voor meer informatie op www.palletinfo.nl.

Bron: EVMI
Foto's: Halbertsma Pallets