HomeNieuwsBedrijven en personenGVO en Print2pack bundelen krachten en innovatieve oplossingen

GVO en Print2pack bundelen krachten en innovatieve oplossingen

Met trots wordt u medegedeeld dat GVO uit Ede en Print2pack uit Duiven met terugwerkende kracht, per 1 januari 2024 hun activiteiten hebben samengevoegd. Deze strategische alliantie markeert een nieuw tijdperk van innovatie en efficiëntie in de verpakkingsindustrie, waarbij beide bedrijven hun unieke expertise combineren om een breder scala aan diensten te bieden en beter in te spelen op de behoeften van de klanten.

De productie van vouwdoosjes, labels, bijsluiters en diverse andere soorten verpakkingen van karton zijn duurzaam en waar gewenst voorzien van een FSC-certificering. De bedrijven zijn ISO 9001 en 14001 gecertificeerd. Ook de online portal voor het snel en eenvoudig bestellen van verpakkingen, Doosjesdeal.nl, maakt deel uit van deze nieuwe alliantie in de verpakkingsindustrie.

Door de krachten te bundelen kan deze nieuwe alliantie profiteren van de uitgebreide expertise, ervaring en technologieën van beide bedrijven om klanten hoogwaardige verpakkingsoplossingen te bieden, tegen een betaalbare prijs. Dit zorgt ervoor dat de productieprocessen efficiënter en flexibeler worden, wat resulteert in snellere levertijden en een hogere klanttevredenheid.

Hun gezamenlijke missie is om de meest betrouwbare en flexibele verpakkingsspecialist te zijn voor hun klanten. Ze streven ernaar om hoogwaardige verpakkingsoplossingen te leveren die voldoen aan de specifieke wensen en eisen van de klanten. De visie is om te groeien als bedrijf door nieuwe producten en diensten te ontwikkelen die inspelen op de veranderende behoeften van de markt. Ze willen langdurige relaties opbouwen met klanten en partners en een positieve impact hebben door duurzame en milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen te bieden.

Met de samenvoeging van GVO en Print2pack creëert deze nieuwe alliantie een ijzersterke organisatie die nog beter in staat is om te voldoen aan de eisen van de moderne verpakkingsindustrie. Ze blijven zich inzetten voor voortdurende verbetering en innovatie, en kijken ernaar uit om samen met klanten en partners te groeien en succes te behalen.

www.print2pack.nl