HomeNieuwsBedrijven en personenGrowers United bouwt nieuw sorteer- en verpakkingscentrum in Zwaagdijk

Growers United bouwt nieuw sorteer- en verpakkingscentrum in Zwaagdijk

Growers United vierde 12 juli het slaan van de eerste paal van het nieuwe verpakkingscentrum met kantoren op het bedrijventerrein WFO in Zwaagdijk. De nieuwbouw is bestemd voor het sorteren en verpakken van blokpaprika’s van productgroep PapriCo. Bij het event waren alle bij de nieuwbouw betrokken partijen aanwezig. Na de officiële aftrap door algemeen directeur Jan Opschoor en PapriCo-teler Arnaud van Dijk genoten de aanwezigen van een gezellige borrel.

Binnen Growers United heerst de overtuiging dat duurzaam ondernemen de toekomst is. Het nieuwe pand wordt dan ook zo duurzaam mogelijk gebouwd. In het ontwerp is ook aandacht besteed aan een prettige werkomgeving. Het pand wordt transparant ingericht (vanuit kantoor is er zicht op het bedrijfsproces) en medewerkers kunnen zowel binnen als buiten pauzeren. Het terrein wordt ingericht met een groen en open karakter. Het pand beslaat in totaal 10.000 m2 productieruime, 840 m2 kantoorruimte en beschikt over twee laadkuilen.

Hoewel Growers United recent in Maasdijk een nieuw verpakkingscentrum heeft gebouwd, is er bewust voor gekozen om de blokpaprika’s te blijven sorteren en verpakken in Noord-Holland. Dichtbij de teeltlocaties van de PapriCo-telers. Op deze manier kunnen zij flexibel opereren en snel op de wensen van de klant inspelen.

www.growersunited.nl