HomeNieuwsBedrijven en personenGrote belangstelling Zetes Relatiedag

Grote belangstelling Zetes Relatiedag

zetes-relatiedag

fotoGezien de bijna 250 bezoekers van de Zetes Relatiedag in Burgers Zoo op 22 september jl., bestaat er grote belangstelling voor oplossingen en ontwikkelingen om logistieke processen te optimaliseren. Zetes is een bedrijf dat organisaties in staat stelt om mobiele medewerkers op de werkvloer toegang te geven tot bedrijfskritische systemen en informatie. Daarbij ligt een accent op het registreren welke objecten zich wanneer, waar en in welke staat exact bevinden.

Klik hier voor de fotoreportage…

zetes-logoNa een opening door de nieuwe Nederlandse country manager Marco Malaihollo, presenteerde Gerrit-Jan Steenbergen, VP Innovation & Competence Centre de belangrijkste trends in business. Hij ziet een groei in de bewegingen van goederen en mensen en tevens een toenemende beschikbaarheid van online netwerken. Als gevolg daarvan hebben samenwerkende bedrijven in een supply chain behoefte aan accurate realtime traceerbaarheid. Zowel om de gezamenlijke efficiency verder te verhogen, als onnodige fouten en daaraan gerelateerde kosten te minimaliseren. Verder willen zowel fabrikanten, distributeurs, retailers als logistiek dienstverleners voorkomen dat ze nee moet zeggen tegen klanten, op basis van verkeerde of verouderde voorraadinformatie.

Behalve bekende oplossingen voor ‘track & trace’, ‘mobility’ en de Medea-software voor logistieke procesoptimalisatie, werd in Burgers Zoo voor het eerst in Nederland de innovatieve Visidot-technologie gedemonstreerd. Daarmee zijn binnen enkele secondes complete pallets te scannen en alle barcodes te vergelijken met de bijbehorende orders.

Klik hier voor de fotoreportage…

Kijk voor meer informatie op www.zetes.nl.