HomeNieuwsGrootste speelgoedleverancier ter wereld kiest voor luchtkussenmachine MINI PAK’R

Grootste speelgoedleverancier ter wereld kiest voor luchtkussenmachine MINI PAK’R

Voor ’s werelds grootste speelgoedleverancier Toys’R’Us geeft er niks meer voldoening dan een kind te laten lachen. Kinderen van alle leeftijden in meer dan 35 landen, genieten dagelijks van het grote assortiment van het bedrijf. Om er zeker van te zijn dat het speelgoed snel en in goede staat wordt afgeleverd, vertrouwt het bedrijf op een even slimme als efficiënte verpakkingsoplossing van FP International.

De grootste distributeur van speelgoed en babyspullen laat al sinds de oprichting in Amerika in 1948 de dromen van kinderen uitkomen. Het bedrijf heeft tegenwoordig al meer dan 200 winkels in Europa. Talloze mensen kopen hier hun multimedia-, sport-, outdoor- en babyproducten of maken gebruik van de efficiënte land-specifieke online-winkels.

Robert Wiegand, Marketing Directeur van Toys’R’Us: “Iedereen bij Toys’R’Us draagt bij om de best mogelijke service te bieden. Dat geldt niet alleen voor de prijs en het assortiment, maar ook voor de klantenservice en klantvriendelijkheid.”

Als onderdeel van de klantgerichtheid streeft Toys’R’Us ernaar dat klanten hun producten snel en goed verpakt ontvangen. Daartoe koos het bedrijf FP International’s MINI PAK’R luchtkussenmachine. De machine is binnen één minuut klaar voor gebruik en produceert vijf verschillende luchtkussentypes waar en wanneer deze nodig zijn.

Zoals de naam al doet vermoeden, is de MINI PAK’R machine maar 36 cm lang, 33 cm breed, 28 cm hoog en weegt slechts 6 kg. Grote oppervlaktes die normaal nodig zijn om verpakkingsmaterialen te bewaren, kunnen nu ingezet worden voor activiteiten die meer waarde toevoegen. Volgens Toys’R’Us zorgt de MINI PAK’R voor een efficiënter werkproces. Zodra de gewenste folierol op de machine is geplaatst, begint de MINI PAK’R met
het vullen. De compacte machine produceert 7,5 meter luchtkussens per minuut.

Naast het efficiënt en snel verpakken is het van essentieel belang dat de producten ongeschonden aankomen bij de klanten. Om er zeker van te zijn dat geen enkel kind een beschadigd pakket ontvangt, gebruikt Toys’R’Us MINI PAK’R luchtkussens. De luchtkussens zorgen ervoor dat de winkelketen snel kan verpakken en de producten goed beschermd worden verstuurd. Daarbij vult lucht – ingesloten in de luchtkussens – de lege ruimte in een pakket en beschermt het product tegen stoten en schokken tijdens opslag en transport zonder gewicht aan het pakket toe te voegen.

Kijk voor meer informatie op www.fpintl.nl.