HomeNieuwsGreenshop Waalwijk kiest voor Dynamic Shipper

Greenshop Waalwijk kiest voor Dynamic Shipper

polymer-logoCoen van der Pol, mede-eigenaar van de Greenshops en werkzaam in Waalwijk, werd onlangs benaderd door Polymer Logistics. Van der Pol staat altijd open voor nieuwe ontwikkelingen en liet zich graag informeren over de kunststof verpakkingsoplossingen van Polymer Logistics. De meeste belangstelling ging uit naar de Dynamic Shipper, een inklapbare box op wielen (of op pallet) met een beweegbare bodem. De bodem past zich aan, aan de beladingsgraad.

Dit betekent dat Van der Pol de container altijd ergonomisch kan beladen, op dit moment met meloenen. “De bodem van de container komt automatisch omhoog, naarmate er minder meloenen in liggen. Hierdoor blijft het niveau, waarop de klanten de watermeloen pakt, hetzelfde. Wij bieden de klant dus extra gemak’’. Of de verkoop van de meloenen hierdoor ook toeneemt, is op dit moment nog niet aan te geven. Bovendien is de verkoop van meloenen erg aan schommelingen onderhevig, afhankelijk van het weer.

Van der Pol vindt de presentatie in de Dynamic Shipper erg mooi, ten opzichte van houten kisten en kartonnen dozen. “Na het meloenen seizoen ga ik de Dynamic Shipper gebruiken voor andere producten, bijvoorbeeld aardappelen”. Tevens is Van der Pol erg tevreden over het gemak van deze verrijdbare box.

Kijk voor meer informatie op www.polymerlogistics.com