HomeNieuwsBedrijven en personenGreenpack organiseert sportief evenement voor het goede doel

Greenpack organiseert sportief evenement voor het goede doel

greenpack-kwf-kankerbestrijding

Al jaren wordt de Greenpack cup georganiseerd. Een sportief evenement met deelnemende bedrijven uit de AGF-sector is natuurlijk prima geschikt voor een inzamelingsactie voor KWF Kankerbestrijding. Beweging en gezonde voeding in zetten tegen kanker!

greenpack-logoDe Greenpack cup 2010 wordt net als vorig jaar gehouden in Schiedam bij voetbal vereniging SVDPW. Dit jaar, op zaterdag 15 mei 2010, kunnen de supporters naast het voetbal zich ook vermaken met aanvullende activiteiten en daar tegelijkertijd het goede doel mee steunen! De eerste wedstrijd start om 14.30 uur en de finale wordt gespeeld om 18.25 uur. Ook zullen er tomaatjes verkocht worden waarvan de opbrengst naar KWF Kankerbestrijding gaat.

Dit is een van de acties van Greenpack om geld in te zamelen voor het initiatief van Fresteem, FrEsride. Greenpack heeft ook al een actie onder het personeel gehouden, een actie waarin de medewerkers overuren inleveren voor het goede doel. De teller staat al op ruim € 1900,00.

De totale opbrengst van onze inzamelingsacties wordt namens de organisatie van de FrEsride door middel van een cheque aan de KWF kankerbestrijding aangeboden, tijdens de Ride for the Roses op 5 september 2010.

Kijk voor meer informatie op www.green-pack.nl.