HomeNieuwsBedrijven en personenGreenery verhuurt bedrijfsruimte aan De Jong Verpakking

Greenery verhuurt bedrijfsruimte aan De Jong Verpakking

dejongverpakkingGreenery Vastgoed B.V. heeft onlangs 21.000 m² bedrijfsruimte verhuurd aan Henk de Jong Verpakking B.V. De bedrijfsruimte is gelegen aan de Jogchem van der Houtweg 2, plaatselijk bekend als Kavel A, in De Lier. Dit voormalig veilingcomplex van The Greenery is de afgelopen jaren door Greenery Vastgoed B.V. omgebouwd tot een modern bedrijvencomplex met totaal ca. 315.000 m² bedrijfsterrein – waarvan ca. 150.000 m² bedrijfsruimte – en waar hoofdzakelijk bedrijven zijn gevestigd uit de AGF-sector.

Jones Lang LaSalle trad bij deze transactie op als adviseur van Greenery Vastgoed B.V. Henk de Jong Verpakking is sinds 1995 gespecialiseerd in het produceren van opgezette dozen, zowel voor de aardappel, groente en fruitteelt (AGF) als voor de bloemen- en plantensector en de industrie. Het gehele productieproces voeren zij zelf uit. Vanaf het vervaardigen van het karton en het stansen en bedrukken van
plano's tot het vouwen en vervoeren van de dozen.

Afgelopen vrijdag waren de leerlingen van groep 8 van de Prins Willem Alexander School uit ‘s-Gravenzande op bezoek bij de Jong Verpakking bv. in de Lier. De leerlingen kregen uitleg over de productie van karton, tevens lieten ze zien hoe oud-papier wederom wordt ingezet. Met een rondleiding door de fabriek kon de groep kennismaken met de ‘wereld van golfkarton'. De golfkartonnen verpakkingen zijn grotendeels bestemd voor de Nederlandse AGF-markt.

Bron: Vastgoedjournaal.nl/AGF.nl