HomeNieuwsBedrijven en personenGraham Packaging verhoogt capaciteit PET productie in Etten-Leur

Graham Packaging verhoogt capaciteit PET productie in Etten-Leur

De installatie van een nieuwe blowmoulder heeft de capaciteit van PET productie van Graham Packaging in Etten-Leur verhoogd. Dit was nodig, aangezien het bedrijf gedurende de zomer nieuwe klanten heeft geworven en hierdoor meer moet produceren.

De blowmoulder is afkomstig van een Amerikaanse productiefaciliteit van Graham en het type machine past perfect bij de twee grote accounts die het bedrijf rijker is geworden. Roeland Marijnissen, fabrieksmanager van de vestiging van Graham Packaging in Etten-Leur: “Momenteel hebben we het erg druk, dus het feit dat we van onze Amerikaanse collega’s een gebruikte machine konden overnemen, heeft significant bijgedragen aan het snel verhogen van onze productiecapaciteit. Dit ging veel sneller dan wanneer we hadden moeten wachten op een nieuwe machine. Deze machine voldoet bovendien aan de strenge voorwaarden van de BRC-IoP certificering, die betrekking hebben op zowel productie als opslag binnen de fabriek. Zelfs als de vraag van onze nieuwe klanten nog meer toeneemt, hebben we binnen onze fabriek ruimte om de productie nog verder uit te breiden.”

De fabriek in Etten-Leur produceert zowel custom-designed als standaard PET-flessen voor de voedings-, zuivel-, en drankindustrie.

Kijk voor meer informatie op www.gpceurope.eu.