HomeNieuwsGMV-bijeenkomst voor toeleveranciers voedingsmiddelenindustrie

GMV-bijeenkomst voor toeleveranciers voedingsmiddelenindustrie

gmv-logoOp 5 november organiseert de GMV (Vereniging van fabrikanten van machines voor de voedingsmiddelenindustrie, verpakkingsmachines en biobased systems) in Zoetermeer een bijeenkomst met Henk van Duijn, die zes jaar als Landbouwraad werkzaam was in China en sinds kort deze rol voor Nederland in New Delhi vervult. De bijeenkomst is in het bijzonder interessant voor toeleveranciers voor de voedingsmiddelenindustrie.

In China zijn grote successen geboekt, met als meest in het oog springende voorbeeld de zeer sterke positie die Nederland in deze periode heeft opgebouwd in de aardappelketen. Dit was mede mogelijk dankzij de totstandkoming van een GMV-kantoor in dit land. Vanuit dit kantoor worden collectieve projecten als missies en beursdeelnames georganiseerd, maar ook wordt voor individuele bedrijven werk verzet.

Inhoud bijeenkomst

fme-cwm-logoDoel van de bijeenkomst is om zowel met GMV-leden als andere geïnteresseerden (waaronder FME-leden) overleg te voeren over de beste aanpak om de zichtbaarheid van het Nederlandse bedrijfsleven in de (toelevering aan de) agro-foodsector op de Indiase markt een forse impuls te geven. Kunnen we eenzelfde koers varen als in China of juist niet? En welke speerpunten kunnen we formuleren? Ook wordt uw belangstelling gepeild voor deelname aan een mogelijk op te richten steunpunt in China. Daarnaast zullen enkele bedrijven hun ervaringen met zakendoen in India delen.

Aanmelden en kosten

De bijeenkomst vindt van 10.00 uur tot 12.00 uur plaats in het FME-kantoor aan de Boerhaavelaan 40 in Zoetermeer en is zowel voor GMV-leden als niet-leden toegankelijk. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Ina.Teunisse@fme.nl.

Datum: 5 november 2010
Tijd: 10.00 uur
Locatie: Zoetermeer

Tot 12 november is het FME-kantoor uitsluitend bereikbaar via het Bredewater.