HomeNieuwsGlobal Paint komt met verf in schenkkarton

Global Paint komt met verf in schenkkarton

globalpaint

Global Paint Products introduceert Paint in the Box. Een zéér revolutionaire verpakking met een hoogwaardige, één laag dekkende, muurverf. De verpakking is volledig afwijkend van de bekende verfemmer. Met deze nieuwe verpakking is er sprake van een grote doorbraak, waarbij zowel consument als het milieu de grote winnaars zijn. De kartonnen doos met daarin de verfzak is gemakkelijk te herkennen door zijn vorm, maar ook vanwege de afbeeldingen met witte bedreigde diersoorten.

Belangrijkste voordelen voor de consument

Handzaam en prettig te dragen (prettig handvat en lager in gewicht), zeer hoog gebruikersgemak; geen geklieder (gewoon gemakkelijk te schenken), niet roeren en langer houdbaar (minimaal 24 maanden).

Belangrijkste voordelen voor het milieu

45% reductie gebruik kunststoffen, 36% besparing op transport, verpakking volledig vrij van metalen en eenvoudig te scheiden en te recyclen na gebruik.

Deze verpakkingsinnovatie sluit naadloos aan op de missie van de onderneming: “Global Paint Products neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en houdt rekening met het effect van al haar activiteiten voor mens, dier en milieu. Continu zoekt Global Paint Products naar oplossingen binnen dit maatschappelijk kader voor het zo milieubewust mogelijk beschermen en verfraaien van kostbare bezittingen, middels het gebruik van verf, waarbij kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak belangrijke uitgangspunten blijven”.

December 2009 start de verkoop van Paint in the Box in de Benelux en zal vervolgens snel worden uitgebreid naar andere Europese landen, als ook in delen van Amerika en Azië.

Paint in the Box is verkrijgbaar in Nederland bij nagenoeg alle bouwmarkten en speciaalzaken.

Kijk voor meer informatie op www.globalpaint.com.