HomeVacaturesGlobal Flexibles zoekt Salesmanager en Accountmanager

Global Flexibles zoekt Salesmanager en Accountmanager

Global Flexibles is op zoek naar verkooptalent. Er is plaats voor zowel een goede salesmanager als een goede accountmanager: iemand met passie voor verkoop en/of klantenbeheer, liefst met affiniteit met verpakkingen. Wat ga je doen? In deze uitdagende functie(s) ga je je vooral richten op het acquireren en beheren van nieuwe en/of bestaande klanten binnen met name de food-markt in Nederland en België.

Je levert toepassingsgericht verpakkingsoplossingen voor en met de klant. Voor de opdrachtgevers ben je het eerste aanspreekpunt voor alle mogelijke vragen op het gebied van flexibele verpakkingen. Je weet waarde te creëren voor zowel de eigen onderneming als voor de klant.

Je bewaakt de voortgang, deadlines en de kwaliteit van jouw projecten in samenspraak met de back-office. Bovendien beheer je je eigen projectadministratie en werk en denk je als ondernemer binnen een onderneming.

Je houdt de ontwikkelingen binnen je vakgebied in de gaten, signaleert continue trends in de markt en vertaalt deze naar mogelijke oplossingen voor je klanten. In overleg met je directe collega’s verzin je verbeteringen voor bestaande verpakkingen en denk je pro-actief mee met de klant.

Bij je taken horen het genereren van aanvragen, opstellen van heldere briefings en calculatieaanvragen, het uitbrengen van offertes en het opvolgen ervan.

Bekijk vacature