HomeThema'sEmpack Den Bosch 2017Global Flexibles werkt snel en gunstig in op iedere vraag uit de...

Global Flexibles werkt snel en gunstig in op iedere vraag uit de markt

Nieuw bij Global Flexibles is GF-Skinpak, zeer heldere skinfolie voor een veel langere houdbaarheid van uw product met een uitstekende doorprikweerstand. Een ideale folie voor het verpakken van bijvoorbeeld snoep, zuidvruchten en geraspte kaas maar ook diervoeding.

Ook nieuw is flowpackfolie met label en/of hersluitbare band die kant-en-klaar in register wordt aangeleverd. Hiermee bespaart u hoge investeringen!

Global Flexibles levert verder alle mogelijke flexibele verpakkingsmaterialen voor gebruik op traysealers, dieptrek- en flowpackmachines, eventueel tot 10 kleuren bedrukt.
Evenals papierlaminaten met transparant venster voor een ambachtelijke uitstraling waarvan Global Flexibles trendsetter en marktleider is.

Voor een uniek bedrukte folie met de look & feel van papier levert Global Flexibles TEF-coating, inmiddels een groot succes in de markt! Deze TEF-coating zorgt voor een nog betere presentatie in de schappen.

Als verkoopkantoor van diverse fabrieken in Europa werkt Global Flexibles snel en gunstig in op iedere vraag uit de markt.

Empack Den Bosch 2017 – Stand C117

Kijk voor meer informatie op www.globalflexibles.com.