HomeNieuwsGlobal Flexibles breidt assortiment uit met zeer heldere skinfolie

Global Flexibles breidt assortiment uit met zeer heldere skinfolie

Global Flexibles, leverancier van flexibele verpakkingsmaterialen, heeft haar assortiment verder uitgebreid met GF-Skinpak. “Met deze superieure skin-folie heeft onze partner Lietpak weer bewezen geen genoegen te nemen met een compromis. We zijn blij dat we Skinpak nu kunnen toevoegen aan ons leveringsprogramma”, vertelt Bert Verheij, directeur van Global Flexibles, enthousiast.

Skinpak is leverbaar als totaalpakket. “We leveren dus zowel boven- als onderbaan. Bovendien is de bovenfolie ook verwerkbaar op schalen van Apet/PE, mono-Apet en/of mono-PP. De zeer heldere folie laat zich op elke skin-verpakkingslijn verwerken tot een prachtig eindresultaat.”

Toepassingen zijn onder andere vers vlees en gevogelte, vleeswaren, vis en kaas. Skinpak is leverbaar in verschillende standaard-diktes, heeft een zeer hoge doorprikweerstand en is leverbaar in peelbare en non-peel versie. “Als verkoopkantoor van diverse fabrieken in Europa werken we snel en gunstig in op iedere vraag uit de markt”, voegen Dick Kuperus en Sylvia Schimmer (foto) toe.

Kijk voor meer informatie op www.globalflexibles.com.