HomeNieuwsGlobal Flexibles vergroot assortiment innovatieve verpakkingsoplossingen

Global Flexibles vergroot assortiment innovatieve verpakkingsoplossingen

Global Flexibles heeft haar assortiment vergroot met een aantal innovatieve verpakkingsoplossingen. Nieuw in het assortiment zijn de speciale stoomverpakking Steamfast en de flowpackfolie GF: Reclosable met label en/of hersluitbare band.

Steamfast

Steamfast is een speciale verpakking waarmee de consument door het uiterst inventieve ventielsysteem (diepgevroren) groenten kan klaarstomen. Ook kunnen maaltijden en maaltijdcomponenten in een mum van tijd worden bereid in de magnetron. Een dergelijke bereiding heeft diverse voordelen, zo is het een gezonde manier van koken, heeft het product een optimale ‘beet' en staat het gerecht snel op tafel. Steamfast is verwerkbaar op traysealers en flowpackmachines. Bovendien is deze sublieme kwaliteit leverbaar als zak of stazak, met of zonder ziplock.

GF: Reclosable

Ook nieuw bij Global Flexibles is flowpackfolie die kant-en-klaar met label en/of hersluitbare band in register wordt aangeleverd. GF: Reclosable is een ideale folie voor het verpakken van bijvoorbeeld snoep, zuidvruchten, geraspte kaas en dierenvoeding. De folie kan verwerkt worden zonder extra investeringen op de machine.

TEF-coated films

De TEF-coating van Global Flexibles zorgt ervoor dat bedrukte folie de ‘look and feel' van papier krijgt. Deze TEF-coating zorgt voor een nog betere presentatie in het schap en is inmiddels een groot succes in de markt.

Kijk voor meer informatie op www.globalflexibles.com.