HomeMaterialenVerpakkingsmaterialenGlobal Flexibles biedt recyclebare folie met hoge barrière

Global Flexibles biedt recyclebare folie met hoge barrière

Al vanaf de start van Global Flexibles staat recyclebaarheid hoog in het vaandel. Het bedrijf zag destijds al het belang van het gebruik van mono-materiaal, zodat verpakkingen geschikt zouden zijn voor recycling. Met Solopak biedt Global Flexibles recyclebare folie met hoge barrière voor gebruik op dieptrek- en flowpackmachines.

Zo is SOLOTOP een boven- of sluitfolie op PE-basis of PP-basis, geschikt voor VFFS- en HFFS-applicaties, beoordeeld als mono-materiaal, recyclebaar, met hoge barrière, tussenlaags bedrukbaar tot 10 kleuren flexo en leverbaar met anti-condens of peel-eigenschappen. SOLOFORM is een thermovormfolie, vrij van PA en eveneens beoordeeld als mono-materiaal, recyclebaar en met hoge barrière.

De markt voor food en non-food vraagt meer en meer om recyclebare folie-oplossingen. Met succes zijn laminaten en andere complexe structuren inmiddels vervangen door mono-materialen door Global Flexibles. Graag ontmoet het team van Global Flexibles jou op 9, 10 en 11 april tijdens Empack te Gorinchem om je op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van flexibele verpakkingen. Global Flexibles hoopt jou te kunnen begroeten op stand I121.

www.globalflexibles.com