Home Machines Primair verpakken GKS toont gemakkelijke oplossingen voor verpakkingsuitdagingen

GKS toont gemakkelijke oplossingen voor verpakkingsuitdagingen

GKS Packaging uit Eindhoven, fabrikant van verticale vorm-, vul- en sluitmachines, is aanwezig op de verpakkingsbeurs Empack te Mechelen en toont daar een viertal machines. Op haar eigen stand toont GKS Packaging de compacte MP150, het instapmodel EP250 en de uitgebreide UP350 Servo. GKS Packaging toont op de stand van partner Presa bovendien de succesvolle CP350 Plus.

Het assortiment van GKS Packaging bestaat uit een uitgebreide serie standaard verpakkingsmachines, die individueel afgestemd kunnen worden op de behoeften van de klant. Engineering, productie, assemblage en service vindt onder één dak plaats in de moderne fabriek te Eindhoven. Hierdoor is en blijft de kennis van de machines en complete verpakkingslijnen in huis. Dit garandeert de klanten dat ze een goed advies en begeleiding krijgen van offerte-stadium tot uiteindelijke oplevering van een project. GKS Packaging is hiermee naar eigen zeggen een van de weinige overgebleven Nederlandse innovatieve machinebouwers.

Kenmerkend voor GKS Packaging is de gedreven en vooruitstrevende werkwijze. Bij de ontwikkeling van zowel de machines als software zijn de belangrijkste uitgangspunten bedieningsgemak, kwaliteit van de machine en continuïteit van de productie. De modulaire bouwwijze van GKS Packaging is inmiddels een begrip in de markt. Hiermee is het wisselen van iedere willekeurige groep (bijvoorbeeld het volledige sealmechanisme) binnen enkele minuten uitgevoerd. Stilstand en onderhoudskosten worden tot een minimum beperkt. In plaats van langdurige reparaties op locatie uit te voeren, kunnen modules ter plekke uitgewisseld worden.

“Wij lossen uw verpakkingsuitdagingen op de gemakkelijkste manier op: door het leveren van uiterst betrouwbare, kosteneffectieve en modulaire verpakkingsmachines, gemaakt om aan uw eisen te voldoen. Waarom zou u de zaken tenslotte ingewikkelder maken dan nodig is? Om met Leonardo Davinci te spreken: ‘Eenvoud is de ultieme verfijning'”, zo staat op de volledig nieuw ontworpen en onlangs gelanceerde website van GKS Packaging te lezen.

Nieuwsgierig? Bezoek de stands van GKS Packaging (C043A) en Presa (C017). Ivo Geukes, Roland Witvoet, Dennis Kuijpers en het beursteam van Presa heten u van harte welkom.

www.gkspackaging.com