HomeNieuwsBedrijven en personenGKS Packaging zet volgende stap met versterking van verkoopteam

GKS Packaging zet volgende stap met versterking van verkoopteam

De afgelopen jaren heeft GKS Packaging veel nieuwe technische ontwikkelingen kunnen tonen met betrekking tot haar machines. Mede dankzij al deze technische ontwikkelingen heeft GKS Packaging een forse, doch gezonde, groei doorgemaakt. Dit resulteerde eind 2016 in een verhuizing naar een groter pand. De aankoop van het nieuwe pand is één van de belangrijke stappen uit het meerjarenplan dat twee jaar geleden is ingezet. Nu is GKS Packaging toegekomen aan weer een volgende stap in de vorm van het versterken van het verkoopteam met twee nieuwe collega's.

Karin Peels is gestart als verkoop ondersteuning binnendienst en ondersteunt de verkoop. Karin is een administratieve duizendpoot, die veel ervaring heeft in project- en verkoopgerelateerde ondersteuning. Laurens Koenen is begonnen als Technical Sales Executive. Laurens heeft een brede technische achtergrond en vormt hiermee een uitstekende gesprekspartner voor uw verpakkingsvraagstuk. Karin en Laurens maken graag kennis met u op de Empack 2017 in Mechelen. Uiteraard zijn ook Ivo Geukes en Roland Witvoet present.

De vele nieuwe technische ontwikkelingen van de afgelopen jaren, het nieuwe pand en de uitbreiding van het verkoopteam garanderen voldoende groeimogelijkheden om een volgende stap op de ingeslagen weg voort te zetten. GKS Packaging ziet de toekomst dan ook vol vertrouwen tegemoet.

Empack Mechelen 2017 – Stand D023a

Kijk voor meer informatie op www.gkspackaging.com.