HomeMachinesPrimair verpakkenGKS Packaging toont diverse machines tijdens Interpack

GKS Packaging toont diverse machines tijdens Interpack

Nieuw bij GKS is de FLEX-DC: een verticale vorm- vul- en sluitmachine geschikt voor het maken van Doy en Corner Seal verpakkingen. De FLEX-DC is standaard voorzien van een nieuw, gepatenteerd systeem waarmee een formaatwissel in recordtijd en foutloos kan plaatsvinden. Langdurig zoeken naar juiste afstellingen behoort hiermee tot het verleden.

Naast de FLEX-DC kunnen Interpack-bezoekers de uiterst compacte en frameless MINI zien. De eerste verticale vorm-, vul- en sluitmachine met een machinevolume van minder dan één kubieke meter. Ondanks haar kleine afmetingen is MINI een ‘volwassen’ machine met een capaciteit tot 65 verpakkingen per minuut en een maximale zakbreedte van 160mm.

GKS biedt een uitgebreide lijn verticale vorm-, vul- en sluitmachines die onder één dak in een moderne productiefaciliteit in Eindhoven ontwikkeld en gebouwd worden. Hierdoor kunnen zij klantspecifieke oplossingen met een zeer hoog kwaliteitsniveau leveren. GKS levert ook diverse doseersystemen, zoals multihead en lineaire wegers, pompen, en schroefdoseurs. Verder worden in-, uitvoerbanden en bordessen op maat gebouwd en geleverd. GKS: “Uw uitdagingen worden opgelost door uiterst betrouwbare, kosteneffectieve en modulaire verpakkingsmachines aan te bieden. Verpakkingsmachines gemaakt om aan uw eisen te voldoen. ‘Innovatieve eenvoud’ is hierbij het motto.”

Kenmerkend voor GKS Packaging is de gedreven en vooruitstrevende werkwijze. Bij de ontwikkeling van GKS machines en software zijn de belangrijkste uitgangspunten: bedieningsgemak, kwaliteit van de machine en continuïteit van uw productie. De typische modulaire GKS bouwwijze is inmiddels een begrip geworden in de markt en is ontstaan uit een duidelijke visie: echt modulair bouwen. Dit geeft vele voordelen die het GKS team u graag persoonlijk toelicht tijdens Interpack.

www.gkspackaging.com