Home Machines Primair verpakken GKS Packaging toont betaalbare en hoogwaardige machines op FachPack

GKS Packaging toont betaalbare en hoogwaardige machines op FachPack

GKS Packaging uit Eindhoven, fabrikant van verticale vorm-, vul- en sluitmachines, is aanwezig op de verpakkingsbeurs FackPack te Nürnberg en toont een drietal machines. Dit betreft de compacte MP150, de succesvolle CP350 Plus en de uitgebreide UP350 Servo.

GKS staat voor betaalbare, hoogwaardige verpakkingsoplossingen ‘Made in Holland'. GKS is gespecialiseerd in ‘no-nonsense' flexibele verpakkingsoplossingen. Voor kleine bedrijven en grote industriële verpakkers richt GKS zich op flexibele, betaalbare en hoogwaardige verpakkingsoplossingen geschikt voor een grote diversiteit aan te verpakken producten.

Het assortiment bestaat uit een serie standaard verpakkingsmachines, die individueel afgestemd kunnen worden op de behoeften van de klant. GKS is een van de weinige overgebleven Nederlandse innovatieve machinebouwers. Engineering, productie, assemblage en service vindt plaats in de fabriek te Eindhoven. Hierdoor is en blijft de kennis van de machines en complete verpakkingslijnen in huis. Dit garandeert de klanten dat ze een goed advies en begeleiding krijgen van offerte-stadium tot uiteindelijke oplevering van een project.

Bekend is inmiddels de modulaire bouwwijze van GKS. Hiermee is het wisselen van iedere willekeurige groep (bijvoorbeeld het volledige sealmechanisme) binnen enkele minuten uitgevoerd. Stilstand en onderhoudskosten worden tot een minimum beperkt. In plaats van langdurige reparaties op locatie uit te voeren, kunnen modules ter plekke uitgewisseld worden.

U vindt de stand van GKS in hal 3A (stand 433). Roland Witvoet en Dennis Kuijpers heten u van harte welkom. Op de stand van GKS vindt u ook Schomaker Convenience Technik , partner van GKS voor onder andere de vlees industrie in Duitsland.

www.gkspackaging.com