HomeThema'sEmpack Utrecht 2016GKS Packaging helpt u graag met uw verpakkingsvraagstuk

GKS Packaging helpt u graag met uw verpakkingsvraagstuk

gks-wim-macropak

GKS Packaging uit Son toont op de Empack weer een aantal machines uit haar brede machineaanbod. Op de stand kunt u de Minipack150, de CP350 PLUS en de FLOW zien. Naast deze machines zullen er ook diverse weeg- en doseersystemen getoond worden.

gks-logo-2014Met en voor haar klanten ontwikkelt GKS Packaging innovatieve verpakkingsoplossingen voor met name de voedingsmiddelenindustrie. Sleutelwoorden voor ons hierin zijn eenvoud, hygiëne en gebruiksgemak. GKS heeft echter ook vele referenties buiten de voedingsmiddelenindustrie.

De machines worden uiteraard geheel in roestvaststaal opgebouwd. Er is keuze uit machines welke deels uitgerust zijn met servo-aandrijving en machines die volledig servo-aangedreven zijn. De ontwikkeling, productie en bouw van de machines en software vind plaats in eigen huis. Hierdoor kan ook aan de vraag van klantspecifieke oplossingen voldaan worden.

Bovendien kan GKS u ook een complete lijn leveren. Een complete lijn kan bijvoorbeeld bestaan uit een opvoerband, weeg-/doseersysteem, verticale vorm-, vul- en sluitmachine, thermo transfer printer, etiketteerapparaat, afvoerband en draaitafel.

De CP 350 PLUS en FLOW zijn gebaseerd op het unieke modulaire GKS machineplatform. Dit wordt gekenmerkt door een open constructies en ergonomisch design. Dankzij de modulair bouwwijze is het wisselen van iedere willekeurige groep (bijvoorbeeld het volledige sealmechanisme) binnen enkele minuten uitgevoerd. Hiermee worden stilstand en onderhoudskosten tot een minimum gereduceerd.

In plaats van langdurige reparaties op locatie uit te voeren, kunnen modules ter plekke uitgewisseld worden en kan er direct verder gegaan worden met produceren. Tevens maakt de modulaire bouwwijze het mogelijk om achteraf extra opties eenvoudig en snel op te bouwen.

U bent van harte welkom op onze stand met nummer D109. Wim van der Meulen en Roland Witvoet helpen u graag verder met uw verpakkingsvraagstuk.

Empack Utrecht 2016 – Stand D109

Kijk voor meer informatie op www.gkspackaging.com.