HomeNieuwsBedrijven en personenGKS Packaging bouwt aan de toekomst met nieuw pand en nieuwe machines

GKS Packaging bouwt aan de toekomst met nieuw pand en nieuwe machines

“Na een nieuw pand, de nieuwe UP 500 machine en de nieuwe UP 350 Servo machine, nu ook een nieuwe website“, zo schreef Roland Witvoet van GKS Packaging onlangs trots op LinkedIn. De afgelopen jaren zijn voor GKS Packaging namelijk zeer succesvol geweest.

gks-logo-2014Dit heeft er toe geleid dat het pand op Ekkersrijt in Son te klein was geworden om een efficiënte bedrijfsvoering door te zetten. Na een korte zoektocht in de omgeving is overgegaan tot de aankoop van een nieuw bedrijfspand. Het nieuwe pand, gelegen op het bedrijventerrein Kapelbeemd in Eindhoven, beschikt over een productiehal die ruim 2,5 maal groter is dan het complete vorige pand. Naast deze hal is er een kantoorruimte met drie etages kantoren. Het pand garandeert voldoende groeimogelijkheden om een verdere stap op de ingeslagen weg te zetten.

De aankoop van het nieuwe pand was één van de belangrijke stappen uit het meerjarenplan dat twee jaar geleden is ingezet. GKS Packaging werkt namelijk met een duidelijke visie en doelstellingen aan de toekomst. Onlangs werd al geïnvesteerd in de uitbreiding van het verkoopteam door het aannemen van Roland Witvoet (foto). Dit heeft geresulteerd in een intensivering van de klantcontacten en een toename van de verkoop in de Benelux.

Wim van der Meulen heeft zich door deze uitbreiding verder op de export kunnen focussen. Hierdoor is de export in bestaande en in nieuwe markten verder gegroeid. Eigenaar Ivo Geukes zijn focus ligt na deze aanpassingen volledig op nieuwe technische ontwikkelingen, optimalisering van productieprocessen en de bedrijfsvoering.

Naast de personele uitbreiding heeft ook de introductie van het nieuwe GKS machineplatform bijgedragen aan het succes. Het modulaire concept dat in eerste instantie toegespitst was op de modellen CP 350 en UP 350 is inmiddels uitgebreid met de nieuwe UP 500, een machine voor groot-volumeverpakkingen, en servo-aangedreven versie van de UP 350.

Kijk voor meer informatie op www.gkspackaging.com.