HomeMachinesPrimair verpakkenGKS laat formaatwissel in recordtijd en foutloos plaatsvinden

GKS laat formaatwissel in recordtijd en foutloos plaatsvinden

GKS Packaging toonde tijdens Empack in Den Bosch weer diverse machines. Nieuw was de FLEX-DC, een verticale vorm-, vul- en sluitmachine geschikt voor het maken van Doy- en Corner Seal-verpakkingen. “De FLEX-DC is standaard voorzien van een nieuw, gepatenteerd systeem waarmee een formaatwissel in recordtijd en foutloos kan plaatsvinden. Langdurig zoeken naar de juiste afstellingen behoort hiermee tot het verleden”, vertelt Roland Witvoet van GKS Packaging.

Naast de FLEX-DC konden bezoekers van Empack in Den Bosch de uiterst compacte en frameless MINI zien. De eerste verticale vorm-, vul- en sluitmachine met een machinevolume van minder dan 1 kubieke meter. Roland Witvoet: “Ondanks haar kleine afmetingen is MINI een ‘volwassen' machine met een capaciteit tot 65 verpakkingen per minuut en een maximale zakbreedte van 160 millimeter.”

GKS Packaging lost uw uitdagingen op door uiterst betrouwbare, kosteneffectieve en modulaire verpakkingsmachines aan te bieden. Verpakkingsmachines gemaakt om aan uw eisen te voldoen. “‘Innovatieve eenvoud' is hierbij het motto. Wij bieden een uitgebreide lijn verticale vorm-, vul- en sluitmachines die onder één dak in een moderne productiefaciliteit in Eindhoven ontwikkeld en gebouwd worden. Hierdoor kunnen wij klantspecifieke oplossingen met een zeer hoog kwaliteitsniveau leveren. Wij leveren ook diverse doseersystemen, zoals multihead en lineaire wegers, pompen en schroefdoseurs. Verder worden in-, uitvoerbanden en bordessen op maat gebouwd en geleverd”, somt Roland Witvoet op.

Kenmerkend voor GKS Packaging is de gedreven en vooruitstrevende werkwijze. Bij de ontwikkeling van de machines en software zijn bedieningsgemak, kwaliteit van de machine en continuïteit van uw productiede belangrijkste uitgangspunten. Roland Witvoet: “Onze typische, modulaire bouwwijze is inmiddels een begrip geworden in de markt en is ontstaan uit een duidelijke visie: echt modulair bouwen. Dit geeft vele voordelen.”

www.gkspackaging.com