HomeThema'sMacropak 2010GKS introduceert de GKS-Minipack

GKS introduceert de GKS-Minipack

gks-logoDe GKS-MiniPack is, zoals de naam al doet vermoeden, volgens GKS de kleinste verticale vorm-, vul- en sluitmachine verkrijgbaar op de markt. De GKS-MiniPack kan pillow verpakkingen creëren van minimaal 40 mm tot maximaal 125mm breed en de verpakkingen hebben een maximale lengte van 160mm. Afhankelijk van de gekozen film en verpakkingslengte kan de GKS-Minipack snelheden bereiken van +/- 70 verpakkingen per minuut.

gks-minipackGKS is ook met de MiniPack trouw gebleven aan haar concept van flexibele en makkelijk te bedienen machines. De MiniPack is verkrijgbaar als ’stand alone’ machine, die manueel of automatisch bediend kan worden, tevens als nog compactere OEM uitvoering bedoeld voor diverse inbouwdoeleinden.

De GKS-MiniPack is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: de MiniPack300 impulse ten behoeve van PE en PE-laminaten en de MiniPack heatseal voor PP en heatseal-laminaten.

Met de GKS-MiniPack heeft GKS Packaging naar eigen zeggen opnieuw haar imago als innovatieve machinebouwer en trendsetter bevestigd.

Macropak 2010 – Stand E036

Kijk voor meer informatie op www.gkspackaging.com.