HomeMachinesPrimair verpakkenGKS garandeert beste resultaten voor maken van zakken met papier

GKS garandeert beste resultaten voor maken van zakken met papier

GKS heeft een volledig nieuwe ontwikkeling voor het maken van BRIC-verpakkingen. Nadat de machine succesvol is geïnstalleerd bij een klant is het nu tijd om deze ontwikkeling wereldkundig te maken.

Zoals alle GKS machines is BRIC geheel modulair opgebouwd en kan hiermee eenvoudig aan klant specifieke eisen aangepast worden. Er is bijvoorbeeld een module om de verpakking te voorzien van een etiket waarmee de zak na gebruik opnieuw gesloten kan worden.

Naast de, voor GKS traditionele, modulaire bouwwijze heeft BRIC een zeer kleine footprint en een open en design. BRIC kan achter iedere VFFS-machine geplaatst worden. BRIC produceert de perfect gevormde verpakking om uw unieke product optimaal te presenteren.

Naast de ontwikkeling van de BRIC heeft GKS dit jaar heeft GKS Packaging LEAF geïntroduceerd op verschillende internationale beurzen. LEAF is niet zomaar een bestaande VFFS-machine die aangepast is om acceptabele resultaten te bereiken uit compromissen voor het maken van zakken met papier. In plaats daarvan is een speciale machine ontwikkeld om de beste resultaten met papier te garanderen.

www.gkspackaging.com