HomeThema'sEmpack en Packaging Innovations Mechelen 2017GH Ulma verwelkomt u graag op haar stand tijdens Empack in Mechelen

GH Ulma verwelkomt u graag op haar stand tijdens Empack in Mechelen

GH Ulma is ook dit jaar op Empack in België een vaste waarde op de beurs. “We verwelkomen je graag op 11 en 12 oktober in Mechelen voor een drankje, professioneel advies van ons verkoopteam en live demo's op onze stand, die dit jaar maar liefst 126 m2 groot is”, aldus het bedrijf. Tijdens het tweedaagse evenement toont GH Ulma haar nieuwste ontwikkelingen op verpakkingsgebied.

Zo toont GH Ulma op haar stand de horizontale flowpacker Atlanta, de Thermoformer TFS407 voor skin verpakken, waarbij de folie als een tweede huid wordt aangebracht, en de traysealer G. Mondini Trave384 met ZERO technologie, die 35 procent minder folieverlies kan realiseren.

Verder presenteert het bedrijf linerless labeling met de Ravenwood Nobac500, waarbij het etiket rechtstreeks op het product wordt gedrukt en dragerpapier definitief tot het verleden behoort, en de twee-assige UPA robot voor automatisering en robotisering. Tot slot laat GH Ulma haar nieuwste VFFS machine voor zakverpakking VTC840 zien met gepatenteerde vacuümtechnologie voor zakverpakkingen met kleiner volume én zonder perforaties.

Empack Mechelen 2017 – Stand D052

Kijk voor meer informatie op www.gh-ulma.com.