HomeThema'sEmpack Brussel 2018GH-Ulma toont machines op gloednieuwe stand tijdens Empack

GH-Ulma toont machines op gloednieuwe stand tijdens Empack

De verpakkingsbeurs Empack is een jaarlijkse afspraak die GH-Ulma niet wil missen. “Op 3 en 4 oktober onthullen wij onze gloednieuwe stand waar enkele van onze paradepaardjes aan het werk zullen zijn. Place to be is deze keer stand C038 in Paleis 11 van het iconische Brussels Expo”, laat GH-Ulma weten.

GH-Ulma: “Naar goede gewoonte zullen op onze stand een aantal van onze machines in actie te zien zijn, zoals de nieuwe horizontale flowpacker FR400. Compacter dan de FR500 maar daarom niet minder performant.” Daarnaast stelt GH-Ulma de VTC840 voor, de verticale flowpacker met gepatenteerde vacuümtechnologie voor zakverpakkingen met kleiner volume en dit zonder perforaties.

“Van onze partner Mondini zal de Trave 350 met Slicefresh®-technologie te bewonderen zijn. Deze innovatieve technologie maakt het mogelijk om versneden vleeswaren en kaas met 80% minder plastic te verpakken”, aldus GH-Ulma.

En om verder te gaan in het milieuvriendelijke heeft ook de Ravenwood Nobac500 een vaste plek op de stand van GH-Ulma. “Deze linerless labeller maakt komaf met drager-
papier en afval want het label wordt rechtstreeks op of rond de verpakking aangebracht.
Al deze hoogtechnologische machines zullen tijdens verschillende demo's op stand C038 aan het werk te zien zijn.”

www.gh-ulma.com