HomeThema'sEmpack Brussel 2014GH-ULMA presenteert oplossingen tijdens Empack Brussel

GH-ULMA presenteert oplossingen tijdens Empack Brussel

gh-ulma-empack-brussel-2014-1

GH-ULMA, leverancier van verpakkingsoplossingen, toont op deze editie van de Empack Brussel een greep uit haar brede assortiment, geschikt voor de voedingsmiddelen en non-food industrie. In hal 5 vindt u onze stand A150 waar wij diverse verpakkingsoplossingen presenteren waaronder:

gh-ulma-logo-2014ULMA Atlanta E flowpack lijn met ULMA D12 robotcel (foto)

Een robuuste RVS opgebouwde applicatie voor het verpakken van diepvries producten. Deze automatische verpakkingslijn is uitgerust om enkel stuks producten automatisch te beladen met gebruik van een ULMA D12 robot cel die de ULMA Atlanta flowpack machine te belaadt voo rhet verpakken van enkel stuks producten.

G.Mondini TRAVE 1200 VG trayseal machine

G. Mondini's topmodel TRAVE 1200 VG trayseal machine die beschikt over het G. Mondini's platform technologie. Dankzij dit veelzijdige platform maakt mogelijk om met 1 type machine meerdere verpakkingstechnieken toe te passen zoals: Sealing, vacuum & gas, darfresh on tray (skin), etc.

ULMA TFS 400 thermoforming machine

Uit ULMA's thermoforming range presenteren wij een TFS 400 voor medische applicatie. Deze machine is voorzien van een rigid onderbaan folie met papieren topfolie. Dit systeem is uitermate geschikt voor medische toepassingen. De complete range TFS machines is ook zeer geschikt voor andere voedingsmiddelen omgevingen waar reiniging een cruciale rol speelt.

ULMA VTI verticale vulsluit machine (VFFS)

ULMA VTI serie verticale flowpack machines. Deze veelzijdige toestellen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen met open en gesloten frames. Afhankelijk van de door u gewenste specificaties kunnen wij voor u de geschikte applicatie aanbieden, met daarbij de kwaliteit die u gewend bent van onze ULMA producten. Mogelijke verpakkingsvormen die mogelijk zijn: pillow pack, blokbodem, quatro seal, clip verpakkingen, etc.

Naast de verpakkingsmachines die wij tonen op onze stand, hebben ook wij alle reguliere verpakkingsmethodes en end of line systemen in ons gamma zoals: horizontale flowpack(roterend/boxmotion), verticale flowpack, rekfolie, trayseal, thermoforming en krimpmachines. Maar ook end of line systemen (zoals wrap-around, tray+lid, amerikaarse vouwdozen, etc) en linerless etiketteren kunnen wij voor u verzorgen. Kortom alle machines om voor u een complete lijn oplossing te bieden!

Bezoek onze stand en laat u inspireren door de diverse verpakkingsoplossingen die wij tonen op onze stand in hal 5 – stand A150!

Kijk voor meer informatie op www.gh-ulma.com.