HomeNieuwsBedrijven en personenGH-ULMA organiseert geslaagd evenement op nieuwe bedrijfslocatie

GH-ULMA organiseert geslaagd evenement op nieuwe bedrijfslocatie

GH-ULMA organiseerde onlangs in samenwerking met Sealed Air een exclusief evenement op haar nieuwe bedrijfslocatie in het Belgische Schelle. Meer dan zeventig klanten uit verschillende sectoren werden geïnformeerd over diversiteit in het consumptiegedrag, de voorkeuren van de klant en de verwachtingen van de consument.

In de bedrijfshal van GH-ULMA werden live verpakkingsdemo’s getoond op de flowpacklijnen ARTIC en FM 300, de verticale verpakkingslijn VTC 800 en werd er aandacht besteed aan de mogelijkheden van skinpack. Op deze manier konden aanwezigen de verpakkingsmogelijkheden met eigen ogen aanschouwen.

Het evenement gaf tevens de mogelijkheid om in een aangenaam kader experts te ontmoeten en met hen van gedachte te wisselen over de markttendensen, innovaties en eigen projecten tijdens een goed verzorgde receptie.

“Het Sealed Air Event was zeer geslaagd. Tijdens het tweedaagse evenement werd getoond wat nieuw is, de aanwezigen waren zeer geïnteresseerd in de machines en er was een goede interactie”, blikt Tom van den Zegel, Managing Director bij GH-ULMA, tevreden terug.

Klik hier om de fotoreportage van Pack Online te bekijken…

Kijk voor meer informatie op www.gh-ulma.com.