HomeMachinesEtiketteren en printenGH-Ulma ontdekt nieuwe linerless labelapplicator van Ravenwood

GH-Ulma ontdekt nieuwe linerless labelapplicator van Ravenwood

Ravenwood Packaging, een marktleider in linerless- en x-ray inspectiesystemen, heeft een nieuwe labelapplicator gelanceerd. De Nobac 5000 is hun allernieuwste innovatie en werd ontwikkeld vanuit de kernfunctionaliteit van de Nobac 500 machines. Bij de ontwikkeling van de Nobac 5000 werd er bewust niet te ver afgedwaald van het concept van de Nobac 500. Zo werden alle originele kenmerken van de Nobac 500 bewaard en verder verfijnd voor een verbeterde functionaliteit en bedieningsgemak.

De modulaire constructie biedt meer flexibiliteit in gebruik en de machineconfiguratie met de 'twin head'-optie kan ook achteraf ingebouwd worden. De printers krijgen meer ruimte. Dit biedt nog meer mogelijkheden voor codering op etiketten en verpakkingen. De verbeterde afscherming zorgt ook voor een betere bereikbaarheid en labelcontrole vanaf een nieuw verbeterd remsysteem. Daarnaast is ook de elektrische kast van de applicator verplaatst, wat de toegang heel wat makkelijker maakt. Bovendien zijn er nu optionele coderingssystemen voor kartonnen trays beschikbaar, inclusief gemotoriseerde aanpassing voor het opzetten van producten

“De lancering van de nieuwe 5000, in het huidige klimaat met de uitbraak van het coronavirus, zal ons helpen bij het voldoen aan extra vraag van de voedingsproducerende bedrijven in het Verenigd Koninkrijk en over de hele wereld zoals nooit eerder gezien”, zegt Paul Beamish, Managing Director van Ravenwood Pakckaging. “De orders nemen nu toe met het aanbod van nieuwe en gereviseerde machines om de lijnen optimaal te laten werken.”

www.gh-ulma.com