HomeThema'sEmpack Brussel 2011GH-Ulma informeert over de laatste trends in verpakkingsoplossingen

GH-Ulma informeert over de laatste trends in verpakkingsoplossingen

gh-logoOver enkele dagen gaat Empack Brussel weer van start. Dit jaar is GH-ULMA wederom aanwezig en daarom willen wij u graag uitnodigen op onze stand. Ook onze vertegenwoordigers verwelkomen u dan graag om u te informeren over de laatste 'trends' in verpakkingsoplossingen. Zoals gebruikelijk tonen wij ook een aantal machines uit ons gamma, die u live kunt zien draaien. Hieronder vindt u een overzicht.

Meurer CM/TP 25-B 650: Tray en wraparound packer

Kartonneermachine die zowel tray, wraparound als tray met deksel kan maken (afhankelijk van de machine configuratie). Zeer gebruiksvriendelijk qua bediening en formaatwissel.

gh-ulma-empack-1

Ulma TFS 200: Thermoforming machine

Deze machine is ontworpen voor het verpakken van food, non-food of medische producten. De sterke punten zijn onder andere de standaard IP 67 bescherming, vlotte formaat wissel, ergonomie en de gebruiksvriendelijkheid.

gh-ulma-empack-2

Ulma VTI 500: Verticale flow-pack machine

Een robuuste en betrouwbare verticale flow-packer, die uitermate goed geschikt is voor het verpakken van gevarieerde producten zoals vloeistof, snacks, agf, bevroren vlees en granulaat. Het ontwerp van deze machine kenmerkt zich door de hoogste kwaliteit van materialen, met de nadruk op ergonomie en het gemak van onderhoud.

gh-ulma-empack-3

Ravenwood Nobac 500: Automatische Sleever machine

Deze flexibele sleever maakt het mogelijk om met één machine zowel top, top&side, C-wrap of full wrap etiketten aan te brengen. Bovendien kent deze machine een minimale omsteltijd.

gh-ulma-empack-4

Ulma FM 305: Horizontale flow-pack machine

De FM machine is ontworpen voor het verpakken van verse producten in een flow-pack (pillow pack), welke aan drie zijden wordt gesealed. De machine wordt standaard uitgevoerd in RVS, waardoor het mogelijk is om deze machine in een vochtige omgeving te plaatsen.

gh-ulma-empack-5

Mondini Trave 1000: Trayseal verpakkingsmachine

TRAVE: een nieuwe norm in topseal. Brede, omhoog zwaaiende deuren bieden volledige toegang tot de machine voor ombouw, reiniging en onderhoud. Volledige rvs constructie zonder rechte hoeken en kanten zorgt voor optimale reinigbaarheid. Zeer smalle opbouw (ca. 40% smaller dan andere machines met een vergelijkbare werktuigafmeting) waardoor de diverse delen nog beter bereikbaar zijn en de machine minder plaats vraagt. Betere ergonomie door zeer laag gepositioneerde folie- en restfoliehouders. Besturing, bediening en servoaandrijvingen volgen de laatste stand der techniek.

gh-ulma-empack-6

Empack Brussel 2011 – Stand E074

Kijk voor meer informatie op www.gh-ulma.com of stuur een e-mail naar info@gh-ulma.com.