HomeThema'sEmpack Brussel 2012GH-Ulma aanwezig op Empack Brussel

GH-Ulma aanwezig op Empack Brussel

GH-ULMA, specialist in verpakkingsoplossingen, biedt een brede range van (custom-made) machines. Alle machines worden opgebouwd middels een modulair principe. Dit geeft ons de mogelijkheid om met relatief veel standaard modules, een custom made machine te bouwen. GH-ULMA biedt u een “breed” machine pakket aan. Niet alleen hebben wij alle reguliere verpakkingsmethodes zoals: horizontale flowpack, vertikale flowpack, rekfolie, trayseal en dieptrek in huis. Maar ook geautomatiseerde product belading (robots), palletizing, afvullen, sleeve machines en secundaire verpakkingen (sleeven/kartoneren) kunnen wij voor u verzorgen. Kortom alle machines om voor u een complete lijn oplossing te bieden.

Tijdens de Empack Brussel 2012 tonen wij een “greep” uit ons assortiment. Een voorproefje hiervan tonen wij u alvast hieronder.

ULMA FM 305

Deze ULMA machine is speciaal ontwikkeld voor het verpakken van vers (MAP) producten. De FM 305 is voorzien van een box-motion dwarseal balk, welke wordt aangedreven door 2 motoren. Dit seal principe zorgt voor hoge flexibiliteit/inzetbaarheid van de machine. Tevens garandeert dit principe ook een hermetische seal van hoge kwaliteit.

ULMA TFS 407 SKIN

De ULMA TFS 407 is de kleinste thermoforming machine, die uitgerust kan worden voor skin applicaties. Deze robuust opgebouwde machine is zeer geschikt voor gebruik in een agressieve omgeving.

ULMA VTI 528

Met deze veelzijdige ULMA verticale flowpack machine is het mogelijk grote variatie aan producten bijvoorbeeld vloeistoffen, poeders, snacks en groenten te verpakken. De machine is zeer onderhoudsvriendelijk opgebouwd met hoogwaardige materialen om te kunnen voldoen aan de wensen van u als klant.

MONDINI EVO 384 VG

Mondini's EVO 384 trayseal machine is de meest recente ontwikkeling in de G.Mondini e-serie. De unieke eigenschappen van deze machine zijn: Eenvoudige formaatwissel, automatische aanvoersystemen, flexibele formaat range,Hoge sealkracht dankzij servo motoren, besparing op uw gasverbruik tot wel 40%.

SUPERVAC GK169

Deze Supervac roestvrijstalen vacumeer machine maakt het mogelijk om met 1 operator een hoge output te genereren. Dankzij zijn robuuste en onderhoudsvrije opbouw, is deze uitermate geschikt voor natte en vochtige omgeving.

Meurer CM/SB 60

Meurer's sleeve wrapper machine is modulair opgebouwd. Hierdoor kan met deze machine eenvoudig aan de wensen en eisen van de klant worden voldaan. Tevens kan middels deze bouwwijze in een later stadium extra functionaliteit toegevoegd worden.

Pentavac 2100

Naast de ULMA verticale machines, kunnen wij u ook Pentavac VFFS machines aanbieden. Deze machines vragen een relatief lage investering. Daardoor zijn deze machines ook uitermate interessant voor kleine productie aantallen.

Empack Brussel 2012 – Stand F033

ULMA Packaging BV
Techniekweg 19 A
4143 HW LEERDAM
+31 (0)345 623 800
www.ulmapackaging.com
info@ulmapackaging.nl

GH NV
Langlaarsteenweg 168
2630 AARTSELAAR
+32 (0)3 870 60 60
www.ghmachines.be
info@ghmachines.be