HomeNieuwsBedrijven en personenGeslaagde Open Dagen Prins Verpakkingstechniek

Geslaagde Open Dagen Prins Verpakkingstechniek

prins-opendag-1

De afgelopen dagen opende Prins Verpakkingstechniek de deuren van haar pand in Veenendaal voor het publiek. Er kwamen in totaal enkele tientallen klanten, relaties en geinteresseerden af op de Open Dagen en Jan Strijbos van Prins Verpakkingstechniek sprak gisterenmiddag dan ook van een succes. U kunt overigens vandaag nog een bezoek brengen aan Prins Verpakkingstechniek.

Prins Verpakkingstechniek is sinds 1979 specialist in wegen/doseren en verpakken van levensmiddelen. De apparatuur en diensten die geleverd worden, kunnen verdeeld worden in de volgende productgroepen: multihead wegers (Multiweigh), (speciale) lineaire wegers, verticale verpakkingsmachines (Innotech), stickpack- en sachetmachines (Universal Pack), horizontale verpakkingsmachines (Barsch), checkwegers, kartonneerlijnen en 3D-engineeringconstructies.

prins-opendag-2

Een eigen serviceteam reviseert en onderhoud de machines wereldwijd. De producten die verwerkt worden variëren van verse groente tot speelgoed en van stoffige kruiden tot vloeibare zeep. Via dochteronderneming Innotech GmbH zijn onlangs een aantal nieuwe ontwikkelingen succesvol in de markt gezet.

prins-logoVoor meer informatie:
Jan Strijbos
Prins Verpakkingstechniek
Storkstraat 35
3905 KX Veenendaal
T (0318) 56 58 80
F (0318) 56 57 91
www.prinsverpakkingstechniek.nl
sales@verpakkingstechniek.nl