Home Nieuws Geen afwerkingsgraad te gek voor St-Luc

Geen afwerkingsgraad te gek voor St-Luc

Ook in 2013 pakt St-Luc uit met de veelzijdigheid van zijn digitale drukpers, de HP-Indigo WS-6600. De HP is immers niet enkel een ideale oplossing voor short-runs van zelfklevende etiketten maar bewijst zich ook als performante drukpers voor toepassingen op vouwkarton en krimpfolie. De HP staat inline met een uiterst performante en hoogwaardige afwerkingslijn. Zo krijgt elk drukwerk de gewenste high-end afwerking: goud- en zilverfolie, metaalinkten, UV-spotvernis, matte lakkering,… geen afwerkingsgraad is ons te gek. De combinatie van beide machines maakt de mogelijkheden van het digitaal drukken onbeperkt.

De HP combineert deze voordelen echter met zijn andere troeven t.o.v. het ‘klassieke' flexo- en offsetbroertjes: lage opstartkosten, korte wisseltijden, snelle productieruns, gepersonaliseerde designs, unieke personalisatie… gedrukt met inkten die 100% conform de geldende Europese wetgeving zijn. Enkele verpakkingsmodellen, een pre-serie of dummies nodig voor een beurs of salesmeeting? Geen probleem. Wij maken op de HP real-time gedrukte modellen op ware grootte met levensechte kleuren en de juiste drukkwaliteit, net zoals uw etiket, folieverpakking, shrinksleeve of karton er finaal uit zal zien.

Naast de mogelijkheden van HP, profileert St-Luc zich ook graag als ‘One-Stop-Shopping' partner. U kunt er terecht voor uw totaalverpakking: zelfklevende etiketten, krimpsleeves, folie, banderollen, vlakkarton én POS-materiaal. De combinatie ervan maakt St-Luc naar eigen zeggen uniek op de verpakkingsmarkt. Door het volledig op elkaar afgestemde productieproces kunnen zij u een uniforme look voor uw gehele verpakking garanderen.

Kijk voor meer informatie op www.stluc.be of stuur een e-mail naar info@stluc.be.